suomi100: papparuutusukat ja niiden pikkuveljet

Aivan ensimmäiseksi: ihanaa itsenäisyyspäivää! 💙 se merkitsee meille hirmuisen paljon ja me olemme siitä ylpeitä. Syystäkin! muistetaan kunnioittaa sitä myös jatkossakin.

Sukkasavottani ei ole muistanut juhlavuotta sinivalkoisin sävyin oikeastaan ollenkaan. Ehdin jo miettiä tuossa että saisin hävetä 😁 sittenpä sattuikin sopivasti! ystävä pyysi pojillensa sukkia ja toiveväreinä oli valkoinen ja sininen.

Syntyi siis minunkin käsissäni teemavärisukat. Kuvioksi valitsin ruutuja - tuli kunnon papparuutusukat! 


Ja syntyivät niille myös kaverit, pienemmät sukat vähän twistiä vaihtaen:


Lankana Novita Nalle sekä Baby merino
Puikot 3 mm 

Sitten menin vielä haaveilemaan kuvasta lapset sukkamalleina. Okei, huonoin idea ikinä 😂 


Palavaa intohimoa varsinaisiin Suomisukkiin ei ole tullut, suurimmaksi osaksi värien puolesta, mutta itse ainakin koen että jokainen valmistunut sukkapari, lapanen tai mikä hyvänsä on asia mistä jokainen käsitöiden tekijä voi nostaa hattua itselleen. Käsityöt ja osaaminen on asia mistä moni suomalainen saa olla ylpeä!

Lisäksi moni tukee tarvikkeita ostaessaan suomalaisia yrittäjiä, kankaissa ja langoissa on varaa valita suomalaistakin sekä meillä on paljon mahtavia osaajia kaavojen sekä mallien parissa! ja vaikka ei itse tekisikään, voimme aina tukea suomalaista osaamista ja desingia. Meillä on paljon taitavia osaajia 💙
Vielä kerran: ihanaa itsenäisyyspäivää! 

Kommentit

Suositut tekstit