muita ihania marrassukat (+lapanen)

Hahaa! ehdinhän vielä marraskuun puolelle.

Aloitin sukat itseasiassa ihan ajallaan, nokkelana vielä molemmat yhtä aikaa. Sitten rupesin välissä tekemään taas vähän kaikenlaista muutakin ja sukat saivat odotella projektikorissa. Mutta nämähän oli marrassukat, eikös? riittää mulle että valmistuu edes samalle kuulle 😉

Nämä otin ihan puhtaasti jämälankaprojektina. Ja aika paljon kevenikin jämälankapussukka! vaan koska yleensä joku menee sivuun, niin aloitin aivan liian pienellä silmukkamäärällä (käytin aika paljon fabelia ja samanpaksuisia lankoja) joten mitään superpitkiä sukkia näistä ei olisi voinut tulla. En kuitenkaan halunnut "heittää kuvioita hukkaan". Syntyi siis lapaset!

... tai siis lapanen. Hän porskuttaa toistaiseksi vielä ilman kaveria.



Näissä on alpakkalankaa (Trysil Peru) joten ovat ihan superpehmoiset 💛

En tosiaan siis tahtonut alkaa purkamaan vartta, osittain myös siksi kun sukissa on paljon jämiä ja keränloppuja on niitä nöttösiä taas joka paikassa. Mutta lyhytvartisina nämä menevät kivasti kenkien sisään!



Kantapään ja sen jälkeen on jatkettu lähinnä Nallella ja muilla samanpaksuisilla nöttösillä. Ja vähän isoiltakin keriltä. En ole vielä varma tuliko väriyhdiselmästä sitä mun lempparia mutta aivan varmasti tulevat käyttöön (varresa muuten sitä samaa ihanaa alppakkaa! voi kun koko sukan kehtaisi neuloa alpakasta mutta kun ei se meillä kestä 😢).

On muuten pitänyt tehdä villasukille sellainen vieraskori josta halutessaan voi napata sukat lämmikkeeksi! meillä toisinaan pyydetään sukkia lainaksi ja mullakin kaappi täynnä mutta eivät pääse käyttöön kun erehdyn valitsemaan aina just ne tietyt lempparit korista. Näistäkin lisää myöhemmin btw!

Marraskuu lopuillaan ja joulukuu alkaa. JA SAA AVATA JOULUKALENTERIN! täällä odottelee jo 2/4 omien kalentereidensa edessä. Ja kyllä: toinen niistä olen minä. Lisäksi alkaa myös Käsityöblogien ihan oma joulukalenteri jossa on tänä vuonna mukana myös me, Sukat hukassa! meillä päivänä on numero 17 💛


15. Alvariina
24. Neuletiede

Tässä on listaus joulukalenteriin osallistuvista blogeista! itse ainakaan en malta odottaa!

Muista seurata somessa joulukalenteria hashtagin #kässäjoulukalenteri2017 alta 💛💛

Osallistutteko te johonkin joulukalenteriin - seuraten tai käsitöiden merkeissä? 

Kommentit

Suositut tekstit